Na cesto si pripravte:
300 g hladkej múky,
100 g práškového cukru,
200 g masla,
1 vajce,
citrónová kôra z polovice citróna.
Na krém:
4 lyžice rumu,
2 margotky,
2 lyžice práškového cukru,
200 g masla.
Na zdobenie:
čokoládová poleva,
strúhaný margot.
Preosejte múku a cukor, pridajte 1 vajce, zmäknuté maslo a citrónovú kôru. Vypracujte cesto, ktoré
potom nechajte v chladničke odpočinúť. Predhrejte si rúru na 180 stupňov.
Cesto rozvaľkajte a vykrajujte požadované tvary asi 3 mm hrubé. Pečiete v rúre na 180 stupňov 8 – 10 minút.
Na krém si vyšľahajte maslo izbovej teploty, pridajte cukor, rum a najemno nastrúhané margotky.
Horný diel namáčajte do čokoládovej polevy a posypte postrúhanou margotkou. Na spodný diel
naneste krém a potom zlepte.