Syr feta, olivový olej, med a vodu vložte do misy mixéra a rozmixujte do krémovej konzistencie.
Broskyne nakrájajte na 6 – 8 plátkov, jahody môžete nechať vcelku alebo ich rozkrojiť na polovicu, ak sú veľké.
Plátky chleba a broskyne opečte na grile.
Jahody a cherry paradajky vložte do raclette panvičky a grilujte na strednom/vysokom plameni, pričom po prvých 5 minútach skontrolujte, či sú hotové. Potom ich vyberte z panvičky.
Plátky chleba potrite krémovým syrom feta, na ktorý položte ovocie a plátky grilovanej broskyne.
Na bruschette položte aj niekoľko lístkov bazalky a podľa chuti pridajte med.
Huby umyte a očistite. Z húb olúpte stopky.
Cherry paradajky a guľôčky mozzarelly rozkrojte na polovice.
Do každej z húb vložte guľôčky mozzarelly a cherry paradajok (po 3 – 4 kusoch).
Huby položte na gril a opečte. Na získanie chrumkavej kôrky odporúčame opekať 3 – 5 minút na strednom ohni.
Po uvarení položte huby na lôžko z rukoly, pokvapkajte ich balzamikovým octom a pridajte niekoľko lístkov čerstvej bazalky.
Podávajte s bielym alebo ružovým vínom.